Skicka med bilagor till fakturaskrivaren Följ

Om du har många bilagor att hantera kan det finnas ett sätt att skicka med dem till fakturaskrivaren. Då behöver du inte ladda upp och matcha bilagorna manuellt i fakturaskrivaren. Kravet är då att det finns något på bilagan som gör att vi kan koppla ihop den med fakturan, till exempel ett fakturanummer eller ordernummer.

Kontakta vår support för att få hjälp med detta.

Ikon_16---Utrop.png Mer information om InExchange Fakturaskrivare hittas i vår kom igång-guide.