1. Dubbletter av fakturor
  2. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Skicka faktura

Skicka med bilagor till fakturaskrivaren Följ

Om du har många bilagor att hantera kan det finnas ett sätt att skicka med dem till fakturaskrivaren. Då behöver du inte ladda upp och matcha bilagorna manuellt i fakturaskrivaren. Kravet är då att det finns något på bilagan som gör att vi kan koppla ihop den med fakturan, till exempel ett fakturanummer eller ordernummer.

Kontakta vår support för att få hjälp med detta.

Ikon_16---Utrop.png Mer information om InExchange Fakturaskrivare hittas i vår kom igång-guide.