1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  3. Överför dina fakturor
  4. Välj leveranssätt och mottagare
  5. Skicka e-faktura
  6. Skicka PDF-faktura via e-post
  7. Skicka pappersfaktura
  8. Skicka faktura
  9. Fakturainformation
  10. Matcha ditt kundregister

Hela fakturaflödet via samma tjänst Följ

Om du väljer att skicka alla dina fakturor via InExchange Fakturaskrivare får du automatiskt koll på vilket format som dina kunder kan ta emot, vare sig det är e-faktura, PDF-faktura eller papper.

Vårt affärsnätverk InExchange Network växer hela tiden. Om någon av dina kunder ansluter sig identifieras de av nätverket och du får veta att de kan ta emot e-faktura nästa gång du fakturerar. På så sätt hjälper vi dig aktivt att sänka dina portokostnader.

Ikon_16---Utrop.png I vår guide berättar vi hur du väljer leveranssätt för dina kunder och vilka inställningar du behöver göra för de olika leveranssätten.