Skrivarinställningar Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Du kan anpassa dina utskrifter via InExchange Fakturaskrivare till befintliga rutiner. Du kommer åt skrivarinställningarna via Windows startmeny eller i samband med att du skriver ut till fakturaskrivaren. Här har du möjlighet att ställa in antal fakturakopior och pappersskrivare så att du får möjlighet att granska och arkivera dina fakturor precis som vanligt.

• Välj antal fakturakopior som du vill ha utskrivet till dig
  • Välj sedan vilken skrivare som kopiorna ska skrivas ut till

Du behöver inte göra någon inställning på Extern utskrift.