1. Vanliga frågor om avtal & licenser
  2. Vanliga frågor om inloggning, kontoinställningar, med mera
  3. Vanliga frågor om våra tjänster
  4. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  5. Åtgärda en olevererad faktura
  6. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  7. Läs in ditt kundregister
  8. Systemkrav InExchange Network

Vanliga frågor om våra tjänster Följ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om hur du kommer igång med våra tjänster. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Så kommer du igång med våra tjänster:

Hur ansluter jag mig till er kostnadsfria tjänst Web Bas?

Skapa konto och följ sedan instruktionerna i vår användarguide för InExchange Web.

Hur uppgraderar jag min tjänst?

Du kan uppgradera din tjänst på sidan Uppgradera via din inloggning till InExchange Network. Du är också välkommen att kontakta oss för att uppgradera eller för att få hjälp med att välja en passande tjänst.

Integrerade tjänster offereras. Om du är intresserad av en integrerad tjänst ber vi dig att kontakta oss.

Hur kommer jag igång med InExchange Fakturaskrivare?

Du kommer igång med hjälp av vår guide Installation av fakturaskrivaren.

Fungerar era tjänster med mitt affärssystem?

InExchange Web Bas/Plus har ingen koppling till ditt affärssystem och fungerar därför som en fristående lösning till din kundfakturering. InExchange Fakturaskrivare kopplas enkelt till ditt affärssystem och fungerar mot de allra flesta Windows-baserade system. InExchange har också ett nära samarbete med de flesta kända systemleverantörer på marknaden.

Läs mer på vår Partnersida >>

Mitt organisationsnummer används redan

Har du några frågor eller funderingar kommer du i kontakt med vår försäljningsavdelning på telefon 0500 - 44 63 60 (tryck 1) eller via chatt på vår hemsida www.inexchange.se.