1. Vanliga frågor om avtal & licenser
  2. Vanliga frågor om inloggning, kontoinställningar, med mera
  3. Vanliga frågor om våra tjänster
  4. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  5. Åtgärda en olevererad faktura
  6. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  7. Läs in ditt kundregister
  8. Systemkrav InExchange Network

Vanliga frågor om våra tjänster Följ

Via oss kan du skicka alla dina fakturor. E-faktura, PDF och papper. Du kan välja mellan våra webbaserade tjänster som du kommer igång med direkt, vår fakturaskrivare som du använder för att skicka de fakturor som du skapar i ditt affärssystem eller en integrerad tjänst där fakturafilerna överförs till oss och levereras sedan till mottagarna via vår fakturaväxel.

Om du vill komma igång med en integrerad tjänst ber vi dig att kontakta oss.
Du kan också läsa mer om våra tjänster på vår hemsida >>

Vanliga frågor om hur du kommer igång:

1. Hur ansluter jag mig till er kostnadsfria tjänst Web Bas?

Skapa konto och följ sedan instruktionerna i vår användarguide för InExchange Web.

2. Hur uppgraderar jag min tjänst?

Du kan uppgradera din tjänst på sidan Uppgradera via din inloggning till InExchange Network. Du är också välkommen att kontakta oss för att uppgradera eller för att få hjälp med att välja en passande tjänst.

Integrerade tjänster offereras. Om du är intresserad av en integrerad tjänst ber vi dig att kontakta oss.

3. Hur kommer jag igång med InExchange Fakturaskrivare?

Du kommer igång med hjälp av vår guide Installation av fakturaskrivaren.

4. Fungerar era tjänster med mitt affärssystem?

InExchange Web Bas/Plus har ingen koppling till ditt affärssystem och fungerar därför som en fristående lösning till din kundfakturering. InExchange Fakturaskrivare kopplas enkelt till ditt affärssystem och fungerar mot de allra flesta Windows-baserade system. InExchange har också ett nära samarbete med de flesta kända systemleverantörer på marknaden.

Läs mer på vår Partnersida >>

5. Mitt organisationsnummer används redan

Integrerade tjänster offereras.

Har du några frågor eller funderingar kommer du i kontakt med vår försäljningsavdelning på telefon 0500 - 44 63 60 (tryck 1) eller via chatt på vår hemsida www.inexchange.se